În stoc

Bitdefender Antivirus Plus ( 1 device 1 year )

493,35 MDL

Bitdefender Antivirus Plus

Ghid de Utilizare

KIT de instalare:

Bitdefender Antivirus Plus 2015 32 bit 

Bitdefender Antivirus Plus 2015 64 bit 

Bitdefender Antivirus Plus 2016


CEA MAI BUNĂ PROTECȚIE ANTIVIRUS

 • Protecție completă a datelor

Tehnologiile puternice Bitdefender elimină chiar și cele mai periculoase amenințări electronice de astăzi. Bitdefender blochează orice de la virușii tradiționali, programe de top worm și troieni până la programe de tip ransomware, atacuri de tip zero-day, programe de tip rootkit și spyware.

 • Active Threat Control

Tehnologia de detecție comportamentală care acționează ca un strat suplimentar de protecție prin monitorizarea constantă a programelor active și etichetarea activităților suspecte.

 • Protecție Ransomware

Bitdefender împiedică toate programele de tip ransomware, chiar și pe cele noi și necunoscute, să îți cripteze și să îți solicite răscumpărări în schimbul fișierelor personale. Poți selecta zonele pe care dorești să le protejezi.

 • Efectuați tranzacții bancare online fără griji

Efectuați tranzacții online dintr-un browser unic, dedicat, care vă protejează conturile împotriva fraudelor. Bitdefender Safepay™ poate acum completa automat detaliile cardurilor de credit în câmpurile de plată.

 • Mediu de recuperare

Pentru amenințări electronice, precum programele de tip rootkit, ce nu pot fi îndepărtate din sistemul de operare Windows, calculatorul este repornit în modul de salvare pentru curățare și restaurare.

 • Funcție Anti-phishing puternică

Detectează și blochează site-urile web care încearcă să sustragă date financiare, precum parolele sau numerele cardurilor de credit, dându-se drept o entitate de încredere.

 • Funcție Antifraudă sensibilă

Te avertizează de fiecare dată când accesezi site-uri web care prezintă posibile riscuri de fraudă, precum cazinourile online, site-urile pornografice, cele care oferă servicii de împrumut și multe altele.

 • Browsing sigur. Marcaje de siguranță.

Află dacă rezultatele căutărilor tale pe Google, Yahoo și Bing sunt sigure înainte de a face clic pe vreunul din ele. Bitdefender blochează, de asemenea, accesul la link-uri infectate pe care le-ai accesat deja.

 • Raport săptămânal de securitate

Bitdefender Antivirus Plus 2016 operează întotdeauna silențios în fundal, blocând programe periculoase noi și îndepărtând infectările. Vă trimitem un rezumat săptămânal.

 • Element de control de siguranță discret

Îți permite să urmărești toate activitățile legate de securitate și, în plus, îți oferă posibilitatea de a folosi opțiunea de glisare și fixare a fișierelor pentru o scanare rapidă direct de pe desktop.

 • Administrare de la distanță

Scanați și remediați de la distanță problemele de securitate de pe toate dispozitivele protejate și de oriunde, folosind Bitdefender Central.

 • Bitdefender USB Immunizer

Protejează orice memorie flash de viruși în momentul conectării la calculator, astfel că nu trebuie să vă mai faceți griji că stick-ul USB ar putea infecta calculatoarele prietenilor.

 • Protecție în cadrul rețelelor de socializare

Bitdefender Antivirus Plus 2016 blochează link-urile periculoase sau amenințările electronice primite de la prieteni pe Facebook, Twitter, Pinterest sau orice altă rețea socială.

 • Portofel

Bitdefender stochează parolele, datele aferente cardurilor de credit și alte date sensibile într-un seif sigur. De asemenea, le completează automat în timp ce tu navighezi pe Internet și îți poate recomanda parole sigure.

 

CEA MAI BUNĂ PERFORMANȚĂ

 • Bitdefender Photon™

Tehnologie inovatoare exclusivă, care îmbunătățește în mod vizibil viteza și performanța sistemului în doar câteva ore, adaptându-se treptat calculatorului dumneavoastră.

 • Integrare Cloud

Bitdefender Antivirus Plus 2016 rulează toate operațiunile posibile de scanare în Cloud și, astfel, nu influențează performanța dispozitivului tău. Se scanează numai semnătura datelor tale și nu se încarcă sau stochează fișiere.

 • Moduri jocuri, filme, muncă

Bitdefender Antivirus Plus 2016 se asigură că îți vezi de treburile tale liniștit. Soluția detectează când te joci, când lucrezi sau când te uiți la un film și elimină temporar popup-urile, reglează setările vizuale și pune pe pauză programele inutile care rulează în fundal.

 • Ștergere definitivă

Se asigură că pe calculator nu rămân fragmente în urma ștergerii fișierelor personale.

 • Modul Baterie

Bitdefender Antivirus Plus 2016 maximizează durata bateriei pentru laptopuri și tablete reglând setările sistemului, precum afișajul, răcirea sistemului, actualizările sistemului, Bluetooth.

 

ONECLICK SECURITY

 • Bitdefender Autopilot™

Asigură o experiență lipsită de probleme, luând decizii optime legate de securitate, fără a fi necesară intervenția utilizatorului. Acest lucru înseamnă că nu vor mai fi afișate pop-up-uri, alerte și nu va mai fi nevoie să configurați nimic.

 • Plăți rapide și sigure

De fiecare dată când te afli pe o pagină de validare, Managerul de parole Bitdefender introduce automat datele de autentificare în pagina cu detaliile plății.

 • Funcție rapidă de scanare a vulnerabilității

Cu un singur click, funcția de scanare a vulnerabilității avertizează automat dacă există software de securitate neactualizat sau vulnerabil, dacă sunt instalate toate patch-urile de securitate Windows, precum și dacă există evetuale setări de sistem nesigure.

 


Caracteristici
Producator BitDefender
Tip licenta Box
Tip licentiere 1 year 1 user computer
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Bitdefender Antivirus Plus ( 1 device 1 year )