În stoc

Bitdefender Family Pack 2016

950,24 MDL

Bitdefender TotalSecurity

Cea mai bună protecție din lume pentru întreaga familie

  • Număr nelimitat de dispozitive protejate: Windows, Mac, Android.
  • Protecția datelor personale. Banking și cumpărături online în siguranță. Asistență parentală.
  • Tehnologie premiată. Rapid, fiabil și incredibil de ușor de utilizat.
  • Fără încetiniri sau consum excesiv al bateriei.
  • Protecție împotriva pierderii și furtului. Funcție de monitorizare a locației.
  • Compatibil cu Windows 10

Un singur produs. Număr nelimitat de dispozitive. Întreaga familie este în siguranță.

Nu este necesară decât o singură operațiune de cumpărare. Bitdefender Family Pack 2016 vă ajută să securizați și să monitorizați dispozitivele familiei: desktop-uri și laptop-uri Windows sau Mac, tablete și smartphone-uri Android.

ÎNCEARCĂ-L ACUM

 

Un singur cont pentru toate nevoile tale de securitate.

Conectați-vă la contul dvs. unic Bitdefender Central pentru a vă instala și gestiona cu ușurință soluția de securitate.

  • Descărcați, instalați și administrați soluția de securitate dintr-o singură locație
  • Efectuați scanări și optimizări de la distanță

Bitdefender Total Security pentru PC-uri

Bitdefender elimină orice tip de amenințare electronică, de la virușii tradiționali, programele de tip worm și troieni până la aplicațiile de tip RAT, ransomware, atacuri de zi zero și alte atacuri, programe de tip rootkit, botnet și spyware.

Bitdefender împiedică toate programele de tip ransomware, chiar și pe cele noi și necunoscute, să îți cripteze și să îți solicite răscumpărări în schimbul fișierelor personale. Poți selecta zonele pe care dorești să le protejezi.

Efectuați tranzacții online dintr-un browser unic, dedicat, care vă protejează conturile împotriva fraudelor. Bitdefender Safepay™ poate acum completa automat detaliile cardurilor de credit în câmpurile de plată.

Detectează și blochează site-urile web care încearcă să sustragă date financiare, precum parolele sau numerele cardurilor de credit, dându-se drept o entitate de încredere.

Află dacă rezultatele căutărilor tale pe Google, Yahoo și Bing sunt sigure înainte de a face clic pe vreunul din ele. Bitdefender blochează, de asemenea, accesul la link-uri infectate pe care le-ai accesat deja.

Îți permite să urmărești toate activitățile legate de securitate și, în plus, îți oferă posibilitatea de a folosi opțiunea de glisare și fixare a fișierelor pentru o scanare rapidă direct de pe desktop.

Protejează orice memorie flash de viruși în momentul conectării la calculator, astfel că nu trebuie să vă mai faceți griji că stick-ul USB ar putea infecta calculatoarele prietenilor.

Tehnologia de detecție comportamentală care acționează ca un strat suplimentar de protecție prin monitorizarea constantă a programelor active și etichetarea activităților suspecte.

Noul firewall de la Bitdefender oferă o performanță superioară de detectare a intruziunilor, filtrând eficient traficul înspre și dinspre dispozitiv, chiar și atunci când se utilizează o rețea Wi-Fi.

Pentru amenințări electronice, precum programele de tip rootkit, ce nu pot fi îndepărtate din sistemul de operare Windows, calculatorul este repornit în modul de salvare pentru curățare și restaurare.

Te avertizează de fiecare dată când accesezi site-uri web care prezintă posibile riscuri de fraudă, precum cazinourile online, site-urile pornografice, cele care oferă servicii de împrumut și multe altele.

Bitdefender operează întotdeauna silențios în fundal, blocând programe periculoase noi și îndepărtând infectările. Vă trimitem un raport săptămânal.

Scanați și remediați de la distanță problemele de securitate de pe toate dispozitivele protejate și de oriunde, folosind Bitdefender Central.

Bitdefender blochează link-urile periculoase sau amenințările electronice pe care le primiți de la prietenii dvs. pe Facebook, Twitter, Pinterest sau orice altă rețea socială.

 

Bitdefender Antivirus for Mac

Îți eliberează Mac-ul de aplicații adware enervante. Chiar și Mac-urile pot fi infectate cu programe intruzive de tip adware de pe internet. Noul Bitdefender Antivirus for Mac detectează și elimină programele adware, programele malițioase de tip hijacker, barele de instrumente supărătoare și alte add-on-uri de browser instalate cu sau fără consimțământul dumneavoastră.

Cu o interfață de utilizare intuitivă și un nou design, noul Bitdefender Antivirus for Mac se potrivește perfect cu Mac OS X. Acum îți poți menține pornit tot timpul programul antivirus deoarece nu te va deranja în niciun fel.

Bitdefender Antivirus pentru Mac oferă scanare rapidă și protecție imbatabilă contra programelor periculoase, fără a reduce viteza de operare. Bitdefender este atât de rapid și discret încât nici nu veți ști că este acolo, lucrând pentru a menține siguranța Mac-ului dvs.

Bitdefender Antivirus for Mac detectează și îndepărtează nu numai programele periculoase concepute pentru Mac, ci și conținuturile malițioase concepute pentru sistemul de operare Windows. În acest fel, nu vei transmite niciodată accidental fișiere infectate familiei tale, prietenilor sau colegilor care utilizează sistemul de operare Windows.

Funcția Autopilot are grijă de toate nevoile tale de securitate pentru ca să nu trebuiască să îți bați capul cu aspectele dificile. Odată pornită, această funcție combină o serie de tehnologii proprietare inovative pentru a detecta și îndepărta automat orice amenințare, fără ca acest lucru să influențeze negativ viteza și performanța Mac-ului tău. Activează această funcție și uită complet de ea.

Fraudele online nu fac diferențe între sistemele de operare. Bitdefender Antivirus for Mac are un sistem special anti-phishing care scanează paginile web pe care le accesezi și te avertizează atunci când ai de-a face cu tentative de fraudă.

Noul Bitdefender Antivirus for Mac a fost conceput să colaboreze perfect cu Mac OSX. Știe cum să îți scaneze fișierele astfel încât să beneficiezi de aceeași protecție imbatabilă împotriva programelor periculoase, fără ca acest lucru să influențeze negativ performanța și viteza Mac-ului tău.

Deoarece amenințările pe internet apar tot timpul, am conceput Bitdefender pentru a-și actualiza constant librăria de programe periculoase. Conectat la tehnologii pe bază de Cloud incredibil de puternice care detectează și elimină amenințările, acesta asigură protecție instant, la nivel mondial. Cu majoritatea operațiunilor importante efectuate în Cloud, resursele tale nu sunt afectate, iar datele tale confidențiale sunt în continuare stocate în siguranță pe Mac-ul tău.

Bitdefender Mobile Security

Bitdefender Mobile Security & Antivirus folosește serviciile Bitdefender Cloud pentru a alerta utilizatorii atunci când accesează pagini ce conțin programe periculoase, tentative de phishing sau conținuturi frauduloase.

Protejează-ți acele aplicații ce conțin date confidențiale printr-un strat suplimentar de protecție! Funcția Blocare Aplicații listează aplicațiile de pe telefonul tău, astfel că vei putea să le selectezi cu ușurință pe cele pe care dorești să le blochezi cu ajutorul unei parole.

Bitdefender Mobile Security & Antivirus se va asigura că dispozitivul tău cu sistem de operare Android rămâne în siguranță scanând automat orice aplicație imediat după instalare. Acest lucru permite utilizatorilor să fie în permanență informați și protejați atunci când testează o nouă aplicație.

Bitdefender Mobile Security & Antivirus permite utilizatorilor să urmărească cerințele de acces ale fiecărei aplicații, afișând aplicațiile care încearcă să se conecteze la internet sau să acceseze informații confidențiale (lista de contacte, mesaje, evenimente din calendar, galerie de imagini). De asemenea, această funcție va indica aplicațiile cu drept de acces la serviciile cu plată, cum ar fi efectuarea de apeluri sau trimiterea de mesaje text.

Beneficiază de un strat suplimentar de protecție prin extensia Bitdefender Mobile Security pentru ceasuri inteligente.

Modulul Antifurt are propriul panou de comandă web care include opțiuni de blocare, localizare, inițiere a unei alarme sau ștergere a dispozitivului Android de la distanță. Aveți la dispoziție o gamă largă de instrumente menite exclusiv să vă ajute să vă păstrați telefonul în propriul buzunar, cum ar fi Comenzi SMS, Semnalizare sau Alertă Sim.

În același timp, îți poți utiliza ceasul inteligent pentru a-ți supraveghea smart phone-ul cu ajutorul funcției WearON concepute pentru dispozitivele Android Wear.

Puteți iniția oricând o scanare la cerere pentru a vă asigura că toate aplicațiile de pe dispozitiv, inclusiv cele stocate pe telefon, sunt sigure.

Funcția Vizualizare evenimente permite urmărirea tuturor evenimentelor și acțiunilor importante înregistrate de Bitdefender Mobile Security for Android.

Caracteristici
Producator BitDefender
Tip licentiere 1 user License
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Bitdefender Family Pack 2016