În stoc

Bitdefender GravityZone Advanced Business Security (5 Dispozitive, 5 Căsuțe de e-mail, 1An)

9.511,13 MDL

Bitdefender GravityZone Advanced Business Security

Protecție completă pentru desktop-uri, servere și dispozitive mobile, plus soluție de securitate și antispam pentru căsuțele de e-mail Exchange administrate de pe o singură consolă

FIȘĂ DE PRODUS


Prin ce este soluția Bitdefender GravityZone Advanced Business Security cea mai bună?
Funcționalități Ce înseamnă acest lucru pentru afacerea dumneavoastră

Tehnologii antivirus, contra programelor periculoase și mesajelor spam premiate

Bitdefender utilizează în mod constant inovația pentru identificarea amenințărilor în avans sau în ziua 0, lucru pe care alte aplicații nu îl pot face, având, în același timp, cel mai redus impact cu putință asupra performanțelor sistemului. Fiind singura soluție care a primit toate premiile VBSpam până acum, Bitdefender obține în mod constant rezultate foarte bune din punctul de vedere al ratelor de detecție.

 

Creșteți productivitatea prin eliminarea incidentelor asociate programelor periculoase și mesajele spam

Bitdefender securitz oferă companiei dvs. o serie de avantaje contra atacurilor programelor periculoase. De asemenea, eficacitatea demonstrată a funcției antispam Bitdefender îmbunătățește productivitatea angajaților.

Securitatea pentru stațiile de lucru, servere și dispozitive mobile, plus protecția e-mail și antispam de pe aceeași consolă

Vă puteți proteja stațiile de lucru, serverele sau dispozitivele mobile (disponibile numai cu consola locală). Numărul de servere nu trebuie să depășească 35% din numărul total de dispozitive incluse în licență. Atunci când achiziționați Bitdefender GravityZone Advanced Business Security, primiți de asemenea protecție pentru un anumit număr de căsuțe de e-mail Exchange egal cu 150% din numărul total de dispozitive incluse în licența dvs..

 

Securitate complexă și administrare eficientă

Bitdefender GravityZone Advanced Business Security oferă protecție și administrare extinsă. Aceasta ajută mediile IT moderne să contracareze toți vectorii atacurilor, eliminând povara administrării mai multor soluții.

Funcțiile Firewall, Detecție intruziuni, Control aparat, Filtrare web, Asistent căutare, Control web și aplicații sunt incluse

Capacitățile firewall, IDS și de filtrare web sunt esențiale pentru protecția contra amenințărilor web, cum ar fi tentativele de hacking sau phishing. 
Bitdefender GravityZone Advanced Business Security vă oferă capacitatea de a restricționa sau bloca de la distanță accesul angajaților la anumite aplicații sau pagini web.

 

Obțineți protecție completă contra tuturor tipurilor de atacuri și creșteți productivitatea

Spre deosebire de alte soluții, care nu oferă protecție web și controlul aparatului sau percep un cost pentru aceste capacități, Bitdefender GravityZone Advanced Business Security include aceste funcții fără costuri suplimentare. De asemenea, datorită capacităților de Control utilizator și web, administratorii pot restricționa accesul la site-uri sau aplicații care afectează negativ productivitatea.

Instalare și administrare a securității ușoare

Organizațiile pot folosi consola de administrare găzduită pe cloud sau instala consola local. Bazată pe mașinile Linux securizate incluse în aplicații virtuale, consola locală Bitdefender este configurată și pregătită pentru utilizare în mai puțin de 30 de minute. Bitdefender detectează și șterge automat soluția AV anterioară la instalare.

 

Economisiți timp cu o administrare mai eficientă

Design-ul GravityZone de jos în sus și integrarea cu Active Directory, Citrix XenServer sau VMware vCenter (dipsonibil local) vă permit să economisiți tip și să canalizați procesele. Extinderea protecției pe un număr mare de stații de lucru este, de asemenea, simplicată prin funcția de detecție automată, dezinstalarea soluțiilor tradiționale și mecanismele de instalare de la distanță în masă.

Scanare centralizată inteligentă - performanță optimizată

Bitdefender vă permite să rulați cu până la 30% mai multe mașini virtuale decât soluțiile tradiționale, prin optimizarea și centralizarea sarcinilor de scanare. Spre deosebire de soluțiile care se bazează pe driver-ul VMware vShield, acoperă orice mediu virtual și oferă capacități de echilibrare a încărcării, precum și de scanare a memoriei și proceselor.

 

Economisiți bani reducând la minimum consumul de resurse de securitate

Funcțiile de scanare și mecanismele de caching avansate reduc la minimum consumul de resurse pentru mașini virtuale sau fizice. Astfel, economisiți bani prin rularea mai multor mașini pe aceeași infrastructură.

Asistența 24/7 este inclusă gratuit

Asistența este disponibilă în limba engleză 24/7 prin telefon, e-mail sau chat.

 

Asistență profesională oricând aveți nevoie

Inginerii noștri specializați sunt întotdeauna pregătiți să vă ofere asistență tehnică și să vă răspundă la întrebări.

 
 

Funcții de securitate pentru stații de lucru fizice și virtuale

 

 
 • Antivirus și antimalware

Bitdefender detectează programele periculoase folosind semnături, euristică, monitorizare continuă a proceselor și o rețea globală de informare cu privire la amenințări.

 • Firewall bidirecțional cu detecția/prevenirea intruziunilor

Firewall-ul personal bidirecțional, cu funcție de detectare a intruzuiunilor, este esențial pentru blocarea intruziunilor și a tentativelor de deturnare.

 • Consultant căutare și filtrare web

Bitdefender marchează site-urile potențial periculoase în rezultatele de scanare și blochează paginile periculoase cunoscute.

 • Protecție Date

Împiedicați pierderea datelor confidențiale prin setarea de filtre care vor bloca transmiterea de astfel de informații.

 • Controlul accesului utilizatorului la internet și anumite aplicații

Restricționați sau blocați accesul angajatului la anumite aplicații sau pagini web.

 • Moduri de utilizator privilegiat și utilizator restricționat

Puteți opta să permiteți sau nu utilizatorilor să modifice setările de securitate pentru sistemul propriu .

 • Administrarea carantinei la distanță și la nivel local

Carantina este păstrată la nivel local, dar poate fi administrată centralizat din consola de control.

 • Politici de securitate și grupuri de calculatoare imbricate

Atribuiți politici de securitate pentru companii sau grupuri de calculatoare.

 • Suport în mai multe limbi

Soluția este disponibilă în limbile engleză, germană, spaniolă, franceză și română..

 • Control în timp real al utilizatorilor aflați la distanță (consolă cloud)

Folosind consola de administrare găzduită de Bitdefender puteți controla și monitoriza în timp real utilizatorii aflați la distanță.

 • Reduceți costurile de infrastructură cu Bitdefender Smart Scanning

Bitdefender Smart Scanning reduce la minimum consumul de resurse prin centralizarea sarcinilor de scanaree pe mașini dedicate. Pachetul de instalare locală, Bitdefender Endpoint Security Tools, își poate adapta funcționalitățile și poate comuta între scanarea locală, în cloud și centralizată, în funcție de setările politicii și de tipul de mașină pe care este instalat.

 • Protecție completă pentru sisteme virtuale

În timp ce alte soluții se limitează la scanarea fișierelor în mediile virtuale, Bitdefender oferă protecție și pentru scanarea proceselor, memoriei și registrelor.

 • Opțiune de descoperire a rețelei și configurare în masă de la distanță

După ce este instalată pe un calculator, Bitdefender detectează automat sistemele neprotejate și puteți instala protecția de la distanță pe toate sistemele.

 • Model de utilizator pe bază de roluri

În consola de administrare pot fi create conturi interne cu diferite drepturi de acces.

 • Configurarea consolei plug-and-play (locale)

Cu o instalare pre-configurată a aplicației virtuale, în doar 30 de minute consola poate fi gata de utilizare, nu în mai multe ore sau zile, cum se întâmplă cu alte soluții.

 • Consolă web disponibilă imediat (cloud)

Întrucât Bitdefender găzduiește infrastructura de administrare, consola web este disponibilă imediat după înscriere .

 • Controlul dispozitivelor și scanarea USB

Minimizați riscul de infecții și de pierdere a datelor prin scanarea automată a dispozitivelor USB și controlul dispozitivelor.

 • Dezinstalează soluțiile concurente

Soluțiile competitive sunt detectate automat și eliminate în timpul procesului de instalare Bitdefender.

 • Endpoint Security Relay

Actualizările produselor și semnăturilor pot fi distribuite mai eficient în rețea printr-un sistem care funcționează asemenea unui releu.

 • Jurnale de verificare

Acțiunile efectuate în consola de administrare pot fi urmărite în jurnalele de verificare.

 • Notificări prin e-mail

Setați declanșarea automată a notificărilor prin e-mail atunci când au loc anumite evenimente.

 • Monitorizarea panoului de bord și a rapoartelor

Monitorizați la nivel central situația organizației în ceea ce privește securitatea folosind rapoarte la cerere sau programate.

 • Integrare cu VMware, Citrix și Microsoft Active Directory™

Integrarea cu VMware vCenter, Citrix XenServer și Microsoft Active Directory simplifică instalarea și administrarea de securitate pentru mașini virtuale și fizice.

 • Acoperire pe mai multe platforme

GravityZone oferă protecție optimizată pe toate aplicațiile hypervisor cunoscute - VMware vShield VMware ESXi, Citrix Xen, Microsoft Hyper-V, Red Hat KVM, Oracle VM și multe altele.

 

 

Funcții de securitate e-mail

 

 
 • Rate de detecție antispam ridicate

Bitdefender obține în mod constant punctaje ridicate în detecția mesajelor spam, cu un număr minim de fals pozitive la testele Virus Bulletin VBSpam.

 • Analiza comportamentului și protecție din ziua zero

Folosit filtre antispam euristice puternice, Bitdefender detectează mesajele spam necunoscute.

 • Scanare inteligentă

Scanarea antimalware poate fi transferată de la serverele de e-mail protejate către serverele de securitate centralizate.

 • Instalare rapidă

Produsul este ușor de instalat și configurat și poate fi instalat în câteva minute..

 • Protecți contra virușilor, programelor periculoase sau tentativelor de phishing din din e-mail-uri

Filtrul Real-Time Data Analysis folosește cloud-ul de securitate Global Protective Network pentru a detecta mesajele spam și pentru a oferi o protecție rapidă împotriva amenințărilor de tip ziua 0 și a celor avansate..

 • Filtrare e-mail extinsă

Pe lângă funcțiile contra programelor periculoase și mesajelor spam, soluția include și un atașament și o soluție de filtrare a conținutului, pentru mai multă protecție și control.

 • Scanare la cerere

Produsul filtrează traficul intrat și ieșit, dar pote fi utilizat și pentru executarea scanărilor contra programelor periculoase la cerere pe Exchange Information Store.

 • Monitorizare IT end-to-end

Administrare și raportare centralizată pentru stația de lucru, e-mail sau protecția mobilă fluidizează procesele IT.

 

 

Funcții de securitate ale dispozitivelor mobile

 

 
 • BYOD comandă

Susținerea inițiativelor BYOD cu administrare centralizată a politicii de siguranță pentru iPhone, iPad și Android.

 • Securitate unificată pentru reducerea cheltuielilor administrative

Administrarea securității și monitorizarea de la distanță a tuturor dispozitivelor pe aceeași consolă utilizată pentru stația de lucru sau securitatea e-mail.

 • Anti-furt (Localizare, Blocare, Deblocare, Ștergere date)

Localizează dispozitivele pierdute arătându-le pe hartă; Previne utilizarea dispozitivelor pierdute prin blocarea lor de la distanță; Previne scurgere datelor prin ștergerea lor de la distanță; Localizează și blochează dispozitivul/ șterge datele de la distanță Previne.

 • Monitorizarea conformității dispozitivelor cu acțiuni automate în caz de neconformitate

Previne accesarea resurselor companiei e către dispozitivele neconforme Permite administratorilor să identifice cu ușurință dispozitivele neconforme.

 • Criptarea dispozitivelor de stocare pentru Android

Activează criptarea dispozitivelor de stocare cu sistem de operare Android, păstrând datele confidențiale în siguranță Detectare rădăcină.

 • Tehnologii antimalware premiate

Detectarea programelor periculoase Android și prevenirea distribuirii fișierelor infestate către alți utilizatori din interiorul sau exteriorul organizației de către utilizatorii mobili.

 • Asigură blocarea ecranului și autentificarea simplă, dar eficientă

Aplicarea unor politici de securitate consecvente pe toate dispozitivele utilizatorilor și previne accesul nedorit pe telefoane sau tablete atunci când acestea sunt nesupravegheate.

 • Asigură blocarea ecranului și autentificarea simplă, dar eficientă

Bitdefender simplifică aplicarea unor politici de securitate consecvente pe toate dispozitivele utilizatorilor și previne accesul nedorit pe telefoane sau tablete atunci când acestea sunt nesupravegheate.

 • Detectarea dispozitivelor care au făcut obiectul unor tentative de tip „root” sau „jailbreak”

Permite implementarea politicilor de tip enterprise pe dispozitive rooted/ jailbroken.

 • Securitate și control web pentru Android

Blochează paginile internet cu programe periculoase, tentative de phishing sau conținut fraudulos. Permite blocarea sau restricționarea accesului la anumite pagini.

Caracteristici
Producator BitDefender
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Bitdefender GravityZone Advanced Business Security (5 Dispozitive, 5 Căsuțe de e-mail, 1An)